Blog

[ Nieuws ]

Prettige feesten!

25 december, 2017

The Media Company wenst iedereen prettige feesten!

Nieuwe servers & GRATIS upgrades!

19 december, 2017

Bij The Media Company zitten we niet stil en gaan we steeds mee met de tijd. Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends en beschikken steeds over de nieuwste technologieën.

Aanbieding: .shop-domeinnaam

1 september, 2017

Heb jij een winkel of webshop? Dan is de nieuwe .shop-extensie iets voor jou! Heel de maand september kan je een .shop-domeinnaam aanschaffen voor slecht €5 i.p.v. €33! Dat is gewoon een mega deal!

Lancering: all-inclusive blogpakket

16 april, 2017

Altijd al een eigen blog willen hebben maar geen zin om alles zelf te moeten opzetten of om vast te zitten aan beperkingen van blogsite’s? The Media Company lanceert haar all-inclusive blogpakket.
Op het internet vind je verschillende blogplatformen maar daar zit je steeds vast aan enkele beperkingen als reclame, geen eigen thema’s, niet uitbreidbaar met plugins, geen toegang tot de bronbestanden en noem maar, of je moet je blauw betalen aan upgrades. Daarom is zelf hosten de ideale keuze als je liever de volledige vrijheid hebt over je blog. Daar komt echter meer bij kijken dan je denkt: een host vinden, domeinnaam bestellen, juist configureren voor de host, database opzetten, bronbestanden installeren, installatie van de blog,.. dit kan veel werk zijn en je moet een redelijk goede kennis hebben over ICT en servers.
Daarom lanceert The Media Company haar all-inclusive blogpakket! Wij doen al het werk en jij hebt de volledige vrijheid van een zelf gehoste blog. Dat allemaal aan een vaste en betaalbare prijs per maand!