Lancering: all-inclusive blogpakket

16 april, 2017

Altijd al een eigen blog willen hebben maar geen zin om alles zelf te moeten opzetten of om vast te zitten aan beperkingen van blogsite’s? The Media Company lanceert haar all-inclusive blogpakket.
Op het internet vind je verschillende blogplatformen maar daar zit je steeds vast aan enkele beperkingen als reclame, geen eigen thema’s, niet uitbreidbaar met plugins, geen toegang tot de bronbestanden en noem maar, of je moet je blauw betalen aan upgrades. Daarom is zelf hosten de ideale keuze als je liever de volledige vrijheid hebt over je blog. Daar komt echter meer bij kijken dan je denkt: een host vinden, domeinnaam bestellen, juist configureren voor de host, database opzetten, bronbestanden installeren, installatie van de blog,.. dit kan veel werk zijn en je moet een redelijk goede kennis hebben over ICT en servers.
Daarom lanceert The Media Company haar all-inclusive blogpakket! Wij doen al het werk en jij hebt de volledige vrijheid van een zelf gehoste blog. Dat allemaal aan een vaste en betaalbare prijs per maand!
Wat zit er in het all-inclusive blogpakket?

  • 10GB Schijfruimte (uitbreidbaar)
  • 100GB Dataverkeer (uitbreidbaar)
  • Domeinnaam
  • Installatie van de blog
  • Professioneel advies
  • Volledige vrijheid (ongelimiteerd aantal thema’s, plugins, toegang tot bronbestanden)
  • Setup Service: wij installeren alle thema’s, plugins,.. naar keuze voor jou

Webruimte en schijfruimte zijn op ieder moment uitbreidbaar.
Geïnteresseerd? Contacteer ons en ga meteen aan de slag met je eigen blog!