Nieuwe servers & GRATIS upgrades!

19 december, 2017

Bij The Media Company zitten we niet stil en gaan we steeds mee met de tijd. Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends en beschikken steeds over de nieuwste technologieën.

Nieuwe servers

Afgelopen zondag hebben we alle (bij ons gehoste) website’s succesvol gemigreerd naar onze nieuwe servers. Deze nieuwe servers zijn sneller en krachtiger dan de vorige en bieden meer functionaliteit. In combinatie met het feit dat uw bestanden nog steeds op SSD Schijven worden bewaard maakt dat u tot wel 10x snellere performance kan waarnemen! Ook de mailservers hebben een opmerkelijke upgrade gekregen. Al het mailverkeer loopt sinds zondag over een netwerk van IP adressen. Gedaan met blacklist risico’s!

Gratis upgrades

Als je al enthousiast bent over de nieuwe servers hebben we nog meer goed nieuws voor u: alle webhosting pakketten hebben een gratis upgrade gekregen. Dat betekend dat u met uw huidige pakket nog meer krijgt voor dezelfde prijs.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant en ben je nog opzoek naar webruimte of een domeinnaam? We hebben verschillende pakketten ter beschikking die bovendien zeer voordelig zijn! Geen pakket dat bij u past? Geen probleem, we bieden ook pakketten volledig op maat aan. Zelfs voor cloud servers kan u bij ons terecht!
U hebt reeds elders een website staan maar u zoekt een alternatief? Geen probleem, wij verhuizen uw website (of website’s) helemaal gratis. Dit is een service die u bij andere bedrijven aardig wat kan kosten.
Geïnteresseerd? Contacteer ons


Worden de prijzen nu duurder?
Neen! Absoluut niet, integendeel. We hebben onze pakketten aangepast en u krijgt nu zelfs nog meer webruimte voor dezelfde prijs!
Wat hoeft u nu te doen?
Niets. Jouw website(‘s), emails, domeinen,… zijn integraal gemigreerd en u hoeft dus niets aan te passen of te configureren. Ook de gratis upgrades zijn automatisch toegepast.