Oplossingen

The Media Company is een oplossing voor al uw mediawerk.
Van website’s tot webapplicaties en van promofilmpjes en fotografie tot complete huisstijlen.

Webdesign en development

Webdesign & ontwikkeling

The Media Company ontwerpt voor u of uw bedrijf een unieke website die volledig aan uw normen en eisen voldoet. We maken steeds gebruik van de laatste technologieën en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Of het nu gaat om een website voor een grote onderneming of een persoonlijk blog, samen met u kijken we welk resultaat de website moet leveren, voor welke doelgroep deze gericht is en wat u ermee wil bereiken.

Lees meer...

Grafisch Ontwerp

Een goed ontwerp is zéér belangrijk, het is hét uithangbord en een belangrijk communicatiemiddel van uw onderneming of project! Een ontwerp moet je hele merk definiëren en moet zeer herkenbaar en uniek zijn. Of u nu een complete huisstijl (merk) nodig hebt of reclame, The Media Company kan deze verzorgen van A tot Z.

Lees meer...

Webshop

Je hebt een eigen winkel? Dan is een webshop in dit digitale tijdsperk bijna onmisbaar. Mensen kopen steeds meer online en vergelijken dus ook sneller en makkelijker. Een webshop die je onderscheidt van de anderen is dan ook onmisbaar! Je kan bij ons terecht voor zowel compleet nieuwe webshops, als webshops die zijn gebaseerd op uw huidige website of huisstijl. Zowel voor kleine als grote webshops kan The Media Company u de perfecte oplossing bieden.

Lees meer...

Webhosting en domeinnamen

Je hebt een nieuwe website of je zoekt een nieuwe plaats om je huidige website te hosten? Bij ons kan je aan een voordelige prijs je website kwaliteitsvol laten hosten. Wij bieden een reeks pakketten aan waaruit u kan kiezen zodat u enkel betaald voor wat u nodig hebt. Geen pakket dat aan je eisen voldoet? Geen probleem, wij bieden ook pakketten-op-maat aan.

Lees meer...

Editing & Compositing

Wij maken promo’s/trailers, bedrijfsfilms, trouwfilms,… The Media Company kan u van A tot Z helpen in dit proces, samen met u verzinnen we een concept en werken dit uit, daarna gaan we aan de slag met filmen, montage en motion graphics. Heeft u reeds een concept of u heeft reeds beeldmateriaal? Ook dan kan u zeker bij ons terecht voor de montage ervan!

Lees meer...

Fotografie

Professionele foto’s nodig? Ook dat is mogelijk! U kan bij ons terecht voor een persoonlijk (modellen)portfolio, bedrijfsfoto’s, foto’s voor op uw website, studio-shoot, product-fotografie, eventfotografie,… Zowel particulieren als bedrijven kunnen steeds (voor al onze diensten) bij The Media Company terecht.

Lees meer...
Contacteer ons
Niet gevonden wat je zocht?
Waarschijnlijk kunnen we je toch helpen