Webdesign & ontwikkeling

The Media Company is een oplossing voor al uw mediawerk.
Van website’s tot webapplicaties en van promofilmpjes en fotografie tot complete huisstijlen.

Website laten maken in Aalst

Webdesign

Een website laten maken?

Een goede website is hét uithangbord van u of uw bedrijf op het internet. Het is vaak een van de eerste dingen waar uw klant mee in contact komt. Een professionele en gebruiksvriendelijke website die bovendien nog eens mooi is, is dan ook een absolute must om je op het internet te onderscheiden.
The Media Company gaat steeds voor een uiterst mooie website, een website die u of uw bedrijf volledig weerspiegeld.

We zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en maken altijd gebruik van de laatste technologieën. We hebben oog voor detail en gaan pixel-perfect te werk. Als we bij The Media Company spreken over “design”, dan hebben we het niet enkel over het uiterlijk maar ook over de gebruikservaring en SEO. Een website moet niet enkel mooi zijn, maar ook functioneel én gebruiksvriendelijk. Bovendien moet uw website ook goed gevonden worden door Google en andere zoekmachines. Een persoonlijke blog of een volledige bedrijfswebsite? We hechten aan al onze projecten zeer veel belang. The Media Company gaat voor kwaliteit en dat steeds aan een betaalbare prijs.

Veel gestelde vragen

Hang ik vast aan een verplicht abonnement?

Neen, voor de website zelf betaal je slechts een eenmalig bedrag. Indien je zelf geen tijd hebt om je website te onderhouden kan je optioneel een onderhoudscontract afsluiten. Wijzigingen of uitbreidingen zijn ook steeds per uurtarief mogelijk. Bij The Media Company zit je dus nooit ongewenst aan een abonnement vast.

Ben ik verplicht om ontwerp én ontwikkeling door jullie te laten uitvoeren?

Neen. Heb je al een ontwerp? Dan kan je deze door ons laten programmeren naar een statische en/of dynamische website die je volledig zelf kan beheren. Of heb je enkel een ontwerp nodig? Dat is uiteraard ook mogelijk. We zijn zeer flexibel en zoeken steeds naar de oplossing die het best bij jou past.

Maken jullie enkel website’s voor professionelen?

Natuurlijk niet. Wij maken website’s voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een bedrijfswebsite, een landingspagina, een persoonlijke blog,.. noem maar op. We maken alle types website’s.

Moet ik mijn webruimte en/of domeinnaam bij jullie aanschaffen?

Neen. We bieden domeinnamen en webruimte aan maar het is absoluut niet verplicht om deze bij ons aan te schaffen. We plaatsen je website met evenveel plezier op een andere webhost online.

Ik heb het zeer druk en/of bevind me in het buitenland, kan een website gemaakt worden zonder fysieke meeting?

Ja dat kan. Als je ons een goede briefing via mail of video conferencing bezorgt kunnen wij aan de slag gaan. Je krijgt dan binnen elke fase ook geregeld een stand van zaken én voorstellen doorgestuurd met vraag tot feedback.

Enkele voorbeelden