Webdesign & ontwikkeling

The Media Company is een oplossing voor al uw mediawerk.
Van website’s tot webapplicaties en van promofilmpjes en fotografie tot complete huisstijlen.

Webdesign

Een goede website is hét uithangbord van u of uw bedrijf op het internet. Het is vaak een van de eerste dingen waar uw klant mee in contact komt. Een professionele en gebruiksvriendelijke website die bovendien nog eens mooi is, is dan ook een absolute must om je op het internet te onderscheiden.
The Media Company gaat steeds voor een uiterst mooie website, een website die u of uw bedrijf volledig weerspiegeld. We zijn steeds op de hoogte van de nieuwste trends en maken altijd gebruik van de laatste technologieën. We hebben oog voor detail en gaan pixel-perfect te werk. Als we bij The Media Company spreken over “design”, dan hebben we het niet enkel over het uiterlijk maar ook over de gebruikservaring en SEO. Een website moet niet enkel mooi zijn, maar ook functioneel én gebruiksvriendelijk. Bovendien moet uw website ook goed gevonden worden door Google en andere zoekmachines. Een persoonlijke blog of een volledige bedrijfswebsite? We hechten aan al onze projecten zeer veel belang. The Media Company gaat voor kwaliteit en dat steeds aan een betaalbare prijs.

Development

Zoals hierboven beschreven ontwerpen en ontwikkelen we dus website’s, maar dat is lang niet alles. The Media Company maakt ook web-platformen en web applicaties. Je kan bij ons dus ook terecht voor bijvoorbeeld volledig gepersonaliseerde reservatiesystemen, aanwezigheidssystemen, een CRM-systeem voor je bedrijf,… Alles is mogelijk! Ook hier hechten we steeds veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid en normen en eisen van de klant.
Bent u opzoek naar een website of web-platform? Contacteer ons of bekijk enkele van onze realisaties.