Webshop

The Media Company is een oplossing voor al uw mediawerk.
Van website’s tot webapplicaties en van promofilmpjes en fotografie tot complete huisstijlen.

Je hebt een eigen winkel? Dan is een webshop in dit digitale tijdsperk bijna onmisbaar. Mensen kopen steeds meer online en vergelijken dus ook sneller en makkelijker. Een webshop die je onderscheidt van de anderen is dan ook onmisbaar! Je kan bij ons terecht voor zowel compleet nieuwe webshops, als webshops die zijn gebaseerd op uw huidige website of huisstijl. Zowel voor kleine als grote webshops kan The Media Company u de perfecte oplossing bieden.
Je krijgt bij ons ook steeds een zeer uitgebreide uitleg over hoe u de hele webshop zelf kan beheren en bestellingen moet afhandelen. We geven u ook advies over welke betalingssystemen u kan gebruiken en welke pakjes diensten (indien nodig) u het voordeligst zouden uitkomen. Ook helpen we u graag om deze dan te configureren of op te zetten. Dit is allemaal in onze service inbegrepen.
Een webshop is voor iedere winkel of soort product(en) verschillend. Dat kan gaan van een simpele webshop met slechts enkele producten tot een webwinkel met een heel gamma aan personaliseerbare producten. Samen met u kijken we wat voor webshop het beste bij u past, en wat voor u het voordeligste en makkelijkste is.
The Media Company levert steeds kwaliteitsvol werk af aan een lage prijs. Wilt u meer informatie? Stuur ons een mail of contacteer ons voor een offerte.